“Wie is die vrouw die mijn voeten, mijn gelaat en handen zal behandelen?”

Goeie vraag…

Ik ben een vrouw die een droom had en die hem nu verwezenlijkt heeft. Mijn naam is Ingeborg De Backere en ben geboren te Kortrijk op 19 juli 1969. Tegenslagen en andere minder leuke ervaringen tijdens mijn levensjaren hebben me gebracht tot waar ik vandaag sta en wie ik vandaag ben, want uit tegenslagen kan men leren. Dat is onze uitdaging hier op aarde. Mijn tegenslagen hebben mij sterker gemaakt en zijn een stimulans geweest om de positieve levensvreugde te vinden in de kleine en soms onverwachte dingen in het leven. Ik krijg wel eens de opmerking van mensen dat ik een zorgend persoon ben die rust uitstraalt. Persoonlijke groeitrajecten hebben mij ook bewuster gemaakt.

Na een stressvolle loopbaan van 24 jaar als planner  was het tijd om mijn hart te volgen. Er volgde een zoektocht om de juiste richting te vinden waarmee ik eindelijk mensen kon helpen en ondersteunen. Met mijn zorgend karakter was het onvermijdelijk dat ik ooit wel op een dergelijke opleiding zoals Voetreflexologie zou vallen, om mijn droom te verwezenlijken.

De eerste voet die ik vastnam in de eerste les voelde als thuiskomen, ik wist direct dat het DIT was wat ik altijd al wilde doen. Met Voetreflexologie help en ondersteun ik mensen bij hun geestelijke en lichamelijke klachten. Er volgde kort erop een onderzoek naar natuurlijke producten om Gelaatverzorging met drukpuntmassage te kunnen uitvoeren.

Ik ben er sterk van overtuigd dat je alles kan bekomen in het leven, als het vanuit het hart komt en je er echt in gelooft. Het gaat niet altijd gemakkelijk en het kan soms jaren duren, maar blijf erin geloven.

DAT IS MIJN BOODSCHAP.

Daarom sta ik er vandaag en zal ik mijn zaak leiden vanuit mijn Hart en Buikgevoel.

In ons dagelijks werk en vanuit de maatschappij wordt zoveel van de mensen verwacht. Daarom moeten we nu en dan eens aan onszelf denken en wat tijd maken om te genieten. We mogen ook niet vergeten dat onze voeten ons de vrijheid geven te gaan en te staan waar we willen, dan verdienen ze toch wel eens een verzorging.

   

Ik hou ervan mensen te kunnen verwennen zowel met een deugddoende Voetreflexologie (wordt ook Voetdrukpuntmassage genoemd) als met een zalige Gelaatsverzorging met drukpuntenmassage, hen iets bij te leren, creatief bezig zijn in de natuur, kortom de mensen hun geest eventjes vrij te maken van alle beslommeringen en zorgen, dit geeft mij een enorme voldoening.

Ten slotte ben ik maar een gewone vrouw die een droom had… en die zeer dankbaar is voor het leven hier, voor mijn gezin en mijn partner die me enorm steunt.

Ingeborg