Hieronder enkele geschreven recensies die ik mocht ontvangen na mijn vraag aan klanten wat Voetreflexologie voor hen betekende.

Ik hoor heel veel vaak hoe goed mijn klanten Voetreflexologie ontvangen, daarom mijn vraag om het eens op te schrijven :

(Om de privacy van de klant te respecteren zet ik enkel eerste letter van naam en voornaam, dank u voor het begrip)

Deze  recensie mocht ik ontvangen op 22/07/2023 :

“Dag Ingeborg

Ondanks dat ik nog geen volwaardige sessie Voetreflexologie heb kunnen laten doen, maar er wel reeds van kon proeven tijdens het connection arrangement samen met mijn mama, kan ik je toch al vertellen dat dit een immens grote impact heeft gehad op mij.

Nooit had ik kunnen denken dat “voetjes” zoveel zouden kunnen losmaken. De dingen die je me vertelde kwamen enorm binnen en hebben me echt aan het denken gezet. Het heeft me ook op een andere manier doen kijken naar mezelf. Ik was enorm moe na de sessie (zo moe was ik al in tijden niet meer geweest) maar ik voelde echt dat ik dit nodig had. De combinatie van enerzijds het ontspannende en anderzijds het losmaken van emoties en het verkrijgen van inzicht in je eigen lichaam en geest, maakt dit voor mij een heel waardevol cadeau om jezelf te schenken. Ik kan het dan ook iedereen aanraden.

Ik hoop binnenkort eens een volledige sessie te kunnen doen, maar momenteel ben ik nog herstellende van mijn val, dus moet ik het helaas nog eventjes uitstellen. Maar je mag me zeker verwachten. ☺️

Misschien is dit te lang om als recensie te gebruiken of misschien is het niet zo ideaal als referentie omdat ik nog geen volledige sessie heb gevolgd, maar toch wou ik dit graag even met je delen. Vooral omdat ik echt nog vaak terugdenk aan dat moment en ik er enorm veel aan gehad heb. Bovendien ben ik jou ook gewoon heel dankbaar voor wie je bent en wat je allemaal doet. Echt bedankt.

Vele groetjes SV”

Deze recensie mocht ik  ook ontvangen op 22/07/2023:

“De eerste voet reflexologie was voor mij een openbaring!

Heel relaxerend, interessant, deugddoende, en fijn om bij jou te zijn in de prachtige locatie.
Zelfs een aankomende tandpijn wist je eens te voorspellen.
Terwijl ik nooit last heb van mijn tanden. Je had het juist! 

MD”

Deze recensie mocht ik ontvangen op 23/07/2023:

“Dag Ingeborg,

Het bewerken van mijn voeten met uw vingers en duimen hebben veel meer effect dan de scheidkundige producten die op de markt zijn, deze nemen niet de oorzaak weg maar onderdrukken alleen de symptomen ervan.

Terzelfdertijd ondervindt je een innerlijke rust.

Bedankt hiervoor.

mvg,

PC”

Deze recensie mocht ik ontvangen op 01/08/2023:

“Op weg naar een eerste afspraak was ik superbenieuwd, een beetje afwachtend en wat sceptisch in hoeverre de aangeboden informatie op de website ook werkelijkheid zou zijn.

Zeer welgekomen en op mijn gemak gesteld door de vriendelijke ontvangst en de mooie setting,  voelde ik me al een heel stuk rustiger.

Tijdens de behandeling kreeg ik informatie van Ingeborg, die diep in mezelf opgesloten en verborgen zat.

Wat een verademing, bevestiging te krijgen van wat ik instinctief aanvoelde.

Tegelijk was er ook het fantastische gevoel iemand gevonden te hebben, om samen de obstakels op te ruimen en in vertrouwen op een positieve manier vooruit te kijken.

Dank je wel, Ingeborg,  je maakt een groot, positief verschil !

CD”