TIP VAN DE MAAND

Lieve Klant

Ik wens jullie voor 2023 kracht, groei, rust en energie toe. Een jaar van dromen naar daden! Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Na een periode van rust, tijd die ik nodig had voor mezelf, gaan we er weer volop tegenaan vanaf 1 februari 2023.

Er gebeuren enkele wijzigingen binnen De Innerlijke Voetzool, zoals de Lichaamsmassage die voorlopig wegvalt tot einde augustus 2023.

De Voetreflexologie en de Gelaatsverzorgingen gaan door zoals gewoonlijk.

Er komen meer workshops, avondlezingen, Mindfulness training, openlucht deurdag voor starters en kleine zelfstandigen en zoveel meer die dan ook onder de nieuwe naam “In touch with the nature” vallen.

De verzorgingen blijven onder “De Innerlijke Voetzool”.

Jullie zullen weldra meer info over de agenda 2023 ontvangen.

Ik wil jullie ook bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking van de afgelopen jaren en ik zie er naar uit om samen met jullie verder te mogen groeien!

Om af te sluiten nog een motto van vrienden van ons waar ikzelf achter sta voor 2023 “moet just niks” ;-), met andere woorden alles mag, niets moet, aangeven wat je zelf wilt en niet wat anderen willen… maar altijd met een vriendelijke touch 😉 veel succes!

Warme groet

Ingeborg

 

 

Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek, plaats waarin je altijd moet leven!

“Om nieuwe dingen vorm te geven neem de tijd om iets liefs voor jezelf te doen, misschien word het tijd dat je eens wat beter voor jezelf gaat zorgen, het is prima anderen te helpen maar vergeet daarbij jezelf niet maak tijd voor jezelf voor je lichaam, de mogelijkheden zijn gelijk verdeeld aan jou de keuze of ze ook benut zo spontaan een bevrijding van je lichaam vol bewondering in kleine dingen die het doen, het geeft een innerlijke rijkdom. De tijd is klaar om geoogst te worden, probeer je hart open te stellen om het te ontvangen met frisse kleuren en glinsteringen, kleur geven aan je hart dan is liefde de harmonie van krachten van verandering je zult merken en erkennen dat ruimte geven aan je lichaam wonderen kan doen.”

Dirk Hermans