Promotie van de maand:

Lieve Klant

De zomer is voorbij gevlogen terwijl de herfst langzaam binnen sluipt.

Gelukkig mag ik direct goed nieuws brengen en de winnaar van de mooie Sol’Esta tas bekend maken. Ann-Sofie is de gelukkige winnaar geworden. Proficiat Ann-Sofie!! Veel plezier met de tas!!

Zondag 6 oktober zal De Innerlijke Voetzool open zijn van 10 uur tot 17 uur om de Natural Side producten van Pupa in de kijker te zetten. Dit zijn de producten die je nodig hebt om je gelaat te beschermen vooraleer je make-up aanbrengt.

De Natural Side bevat het gamma : de concealer, primer, foudation,compact powder, bronzing powder.

Op deze dag kan je zelf testen of deze gratis laten aanbrengen.

Breng gerust familie en vrienden mee, iedereen is welkom!

Met de naderende winter is het terug tijd om eens aan ons gelaat te denken, om de nazorg van onze huid door de uitdrogende zonnestralen te herstellen, ons voor te bereiden op gure kou en wind.

Daarom komt De Innerlijke Voetzool tegemoet met een extra korting in de maand oktober van 10 euro.

85 euro voor een 3 uur durende Gelaatsverzorging i.p.v. 95 euro.

Noteer tot slot reeds zaterdag 7 december en zondag 15 december in jouw agenda. Dan organiseert De Innerlijke Voetzool de jaarlijkse Kersthappening/Ladies Afternoon waar we u terug in een gezellige, ontspannen sfeer verwennen met een drankje en een gezond dessertje van Madam Bakster en mogelijkheid om Kerstcadeaus aan te kopen.

Blij u te mogen ontvangen op 6 oktober en in december! tot ziens 😉

Vergeet ook onze zalige natuurlijke douche gels, bodycrèmes,voetencrémes en geurkaarsen niet. Een ideaal geschenk als je uitgenodigd wordt op een Verjaardagsfeestje, Kerstcadeau, Ziekenbezoek…

Warme groet

Ingeborg