Lieve Klant

 Ik wens jou en jouw familie een jaar 2024 toe waar al jullie dromen mogen uitkomen.

 

Het jaar 2024 is een 8 jaar, het teken 8 betekent ook het zijdelings teken oneindig, infinity zoals ze zeggen, de letter 8 betekent trouwens nog veel meer… (verbondenheid met spiritualiteit, kracht, vastberadenheid,  constante vernieuwing, harmonie, evenwicht en verbondenheid in het algemeen)

Maar vandaag ga ik me richten op het oneindig teken omdat het jaar 2024 het jaar van verbinden is op gelijk welke manier, vriendschap, liefde, werk…..een oneindige verbinding.

 

Het infinity-teken symboliseert immers een oneindige verbinding, vriendschap of liefde. Daarnaast staat het symbool voor harmonie en verbondenheid. Het woord ‘infinity’ is afgeleid van het Latijnse ‘infinitas’ en betekent letterlijk ‘oneindigheid’.

 

Vorig jaar 2023 een 7 jaar heeft ons uitgenodigd om naar binnen te keren, onszelf beter te leren kennen, naar onze diepere waarheid te gaan, een jaar van bezinning en werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een jaar om verbinding te maken met ons ware authentieke zelf.

Heb je in 2023 onderzocht in hoeverre jij jouw diepere waarden beleeft en hoe je meer op je innerlijke kompas kan vertrouwen? 

 

Dan wordt dit jaar 2024  het jaar van kansen en uitdagingen, het jaar van leiderschap, zelfvertrouwen.

 

Het jaar om naar buiten te treden met het harde werk dat je vorig jaar verricht hebt met wat je ontdekt hebt over jezelf en in jezelf te geloven.

Het is tijd om in actie te komen en je dromen na te jagen.

De 8 energie help je om succesvol te worden!

 

Wat is voor jou hierin de uitdaging? Heb je moeite om te beginnen, of is het doorzetten bij tegenvallers? Zoals de 8 laat zien is er altijd een oneindige stroom van energie. Ups en downs horen erbij en maken dat je veerkracht en zelfvertrouwen ontwikkelt.

 

Kort gezegd : dit jaar 2024, nodigt je uit om in je eigen kracht te gaan staan en te verbinden, succes en overvloed te creëren met het nodige evenwicht.

 

Ik wens jullie allen veel succes toe, jullie kunnen het! 

Warme Groet

Ingeborg