Video Lumière d'Héméra

Een woordje uitleg over de producten van Sol’Esta:

Voor mij was het van essentieel belang dat de producten waar ik voor koos een natuurlijke oorsprong hebben. Vandaar mijn keuze voor Sol’Esta om de Gelaatsverzorging hiermee uit te voeren:

In het Spaans betekent Sol’Esta : de zon is. De zon is de bron van het leven. En inderdaad Sol’Esta geeft leven aan ieder product. Sinds 2006 laat Sandrine Kuborne, de oprichtster van het merk, zich inspireren door reizen door Afrika, Thailand, Polynesië,… en het verlangen naar totale ontspanning. Ze geraakte steeds meer geboeid door de eeuwenoude Oosterse verzorgingstechnieken, tradities, verrassende geuren en de verborgen kwaliteiten van bamboe die alle zintuigen een unieke belevenis bieden.Sol’Esta neemt je mee op een holistische reis naar het hart van de Japanse cultuur, gecombineerd met de Indische ayurveda.

 

De Sol’Esta producten zijn op hun manier ‘anders’ en niet te vergelijken met klassieke verzorgingsmerken. Het gebruik van bamboe zorgt voor opvallende zachte texturen en tegelijk een krachtige werking. Door het vermengen van Sol’Esta producten breng je het resultaat naar een hoger en gepersonaliseerd niveau. Het unieke Sol’Esta concept met innoverende rituelen biedt een perfect evenwicht tussen een doeltreffende verzorging en het relaxerend gevoel.

 

 

I